Ötletlak

Stuart és a többiek

Sziasztok!   Kicsi, sárga és hihetetlenül jópofa. Mi más lehetne, mint egy minyon? Akiknek a közreműködésével készült Gru3 a hetekben került a mozikba. A kedves, sárga élőlények kicsik és nagyok szívét egyaránt meghódították 7 évvel ezelőtt, amikor lelkesen segítettek volna gazdájuknak a világ meghódításában. Azóta a célok néha megváltoztak ugyan, de ugyanolyan ambiciózusan hajtják végre… Tovább »

Heti összefoglaló

Sziasztok!   Az elmúlt héten több dologba is belekezdtem. Valahogy nem bírtam magammal, és elkapott a láz. Volt, amit sikerült is befejeztem, már csak a végső simításokat várja (régi figura új köntösben). Van, ami még csak folytatás formájában halad a vég felé, de fonal hiányában a befejezés még várat magára egy darabig. Ezt a darabot… Tovább »

Elmaradás pótlása IV.

Több más holmi is készült, már csak ezek maradtak ki. Többek között egy kis oroszlán, ami egy Leo nevű kisfiúnak készült. A sörényével sokat kellett dolgoznom, mert egyenként készültek a pamacsok, és elég időigényes volt feltenni őket, de szerintem megérte.     Párom régi barátjának a húga, aki egyben kolléganőm is szeretett volna  egy téli… Tovább »

Elmaradás pótlása I.

Az elmúlt hónapokban nagyon elmaradtam a bejegyzésekkel. 1 nap és itt az év vége.  Igyekszem ma és holnap bepótolni az elmaradt feltöltéseket, hogy a következő évre ne vigyek át elmaradást. Hátha így nagyobb lesz az esélye, hogy gyakrabban lesznek itt is bejegyzések, az elkészülésekkel egy időben. 🙂 Változás azonban, hogy eddig külön Facebook profilja volt… Tovább »

Nagyon vegyes – ruha, minyon és kopogtatók

Az elmúlt 2 hétben a munka miatt nem nagyon haladtam a rendelésekkel, csak a szabadnapokon volt lehetőségem dolgozni rajtuk. Akkor meg ott vannak az otthoni teendők is… Szóval nem egyszerű, de igyekszem beosztani az időmet. Az egyik munkatársam kért egy gallért a 2 éves kislányának ruhakiegészítőnek. Nagyon tetszett neki, és remélem, hogy a kicsi is… Tovább »

Minyon, Törpilla és az egyszarvú

Mint írtam, itthon vagyok betegen, de ez legalább arra “jó”, hogy az elmaradt megrendeléseimet teljesítsem. Így az elmúlt héten több dolog is született. Lássuk őket! Még egy minyon, de ennek már 2 szeme van az eddigiektől eltérően. Ez egy kicsi fiú karácsonyi ajándéka lesz. Remélem, örül majd neki. 🙂 Forrás:Továbbra is a Fonalland/Tek-Tek leírását használtam,… Tovább »

Minyon támadás alatt

A héten minion-ok születtek a film alapján. A képek továbbra sem a legjobb minőségűek, sajnos. Be kellesz ruházni egy frankó fényképezőgépbe. Remélem azért a gazdáik örülnek nekik. 🙂     Forrás: Fonalland leírása alapján. Fonalak: Red Heart Lisa 136, 184, 208 és 217.                Himalaya Everyday 70030.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!