Ötletlak

Heti összefoglaló

Sziasztok!   Az elmúlt héten több dologba is belekezdtem. Valahogy nem bírtam magammal, és elkapott a láz. Volt, amit sikerült is befejeztem, már csak a végső simításokat várja (régi figura új köntösben). Van, ami még csak folytatás formájában halad a vég felé, de fonal hiányában a befejezés még várat magára egy darabig. Ezt a darabot… Tovább »

Eliza bemutatkozik

Sziasztok! Hosszas várakozás után én is megérkeztem. Anyukám sokáig kutatott a megfelelő minta után, amíg megtalálta azt, amivel teljes szépségemben tündökölhetek. Ja, elfelejtettem bemutatkozni. Elizának hívnak, mivel nagyon hasonlítok Elzára a Jégvarázsból. A hasonlóság a szőkeségemben van, és mind a ketten nagyon szeretjük a kék színt, ami nagyon jól illik a szemünkhöz. 🙂 Anyukámnak a… Tovább »

Katica, Zümi és Pille

Sziasztok! Vártam a pillanatot, hogy kibújhassak anyukám horgolótűje alól. Szépen apránként formálódtam, majd itthon szépen kigömbölyödtem a könnyed és allergiamentes tömőanyagtól. Ezután már éreztem a testemet, de némi csinosításra volt szükségem, hogy láthassam magamat. Ezt mindenki számára biztonságosan kellett megoldani, utána pedig már csak a szárnyaim voltak hátra, amivel új gazdimhoz repülhetek, hogy együtt fedezzük… Tovább »

Anyák napja csúszással

Nem is én lennék, ha mindennel időben elkészülnék. Természetesen nem volt ez másképp az Anyák napjával sem, ami kb. 1 héttel arrébb van már… Idén saját készítésű holmikat szerettem volna készíteni a család idősebb nőtagjainak, így korábban elkezdtem a keresgélést. Megtaláltam a megfelelő fonalhoz tartozó mintát, és elkezdtem a tervezést-megvalósítást. Ebbe kicsit közbeszólt, hogy a… Tovább »

Boleró-kardigán

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó-tartja a mondás. Én most ezt igyekszem teljesíteni azzal, hogy hozom a vasárnap közzétett felső leírását.   Ez egy boleró-kardigán, ahogy a megálmodója hívja.   A barátnőm, Nanetta találta, és mivel ő kötésben verhetetlen, ezt pedig horgolni kellett, így engem kért meg rá.   Az első darabot kb…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!